Sony Ericsson și rezultatele financiare În trimestrul III din 2011. Profit zero.

831 ori
<b>Sony Ericsson și rezultatele financiare În trimestrul III din 2011. Profit zero.</b>Zilele trecute circula informația cum că Sony ar dori să scoată Ericsson din ecuație și să aducă sub brandul propriu o gamă extinsă de smartphone-uri. Până acest zvon se va concretiza nu rămâne decât să vedem ce rezultate financiare a...

Zilele trecute circula informația cum că Sony ar dori să scoată Ericsson din ecuație și să aducă sub brandul propriu o gamă extinsă de smartphone-uri. Până acest zvon se va concretiza nu rămâne decât să vedem ce rezultate financiare a înregistrat Sony Ericsson în ultimul trimestru.

Datele le găsiți mai jos. Cel mai puternic smartphone din portofoliul Sony Ericsson este Xperia Arc S. Am avut ocazia să testez Xperia Neo și cred că este unul dintre cele mai șic modele cu Android destinat mai ales clientelei feminine.

  • Sony Ericsson Q3 2010 Q2 2011 Q3 2011
  • Număr de unități vândute 10.4 milioane 7.6 milioane 9.5 milioane
  • Vânzări în milioane euro 1.603 1.193 1.586
  • Preț mediu pe telefon în euro 154 156 166
  • Profit în milioane euro 49 - 50 0

Numărul de unități livrate s-a ridicat la 9.5 milioane, iar veniturile s-au situat foarte aproape de 1.5 miliarde dolari. Profitul a fost zero. în Q2 2011 afișau pierderi de 50 milioane euro. Acum au reușit să ajungă la pragul de trecere spre zona pozitivă.

Din cele 9.5 milioane se pare că 80% erau telefoane inteligente din seria Xperia. Au și anunțat că de acum încolo vor dezvolta doar smartphone-uri. Deocamdată produc doar telefoane cu Android, este așteptat primul lor smartphone cu Windows Phone și primul telefon dual-core numit deocamdată Xperia Duo.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×