iPhone 4S face cu ochiul În special posesorilor de iPhone 4, fanii Android nu sunt interesați

1.675 ori
<b>iPhone 4S face cu ochiul În special posesorilor de iPhone 4, fanii Android nu sunt interesați</b>Inițial a fost un mic studiu local... acum unul pe un public mai amplu. Australienii au fost primii care au putut cumpăra un iPhone 4S din magazin și de îndată ce s-au format cozile a urmat și un mic sondaj, care arata că majoritatea celor...

Inițial a fost un mic studiu local... acum unul pe un public mai amplu. Australienii au fost primii care au putut cumpăra un iPhone 4S din magazin și de îndată ce s-au format cozile a urmat și un mic sondaj, care arata că majoritatea celor prezenți la coadă au deja un iPhone. Ei bine, acum vine un sondaj mai amplu al site-ului de shopping Retrevo.com.

Aceștia au realizat un studiu pe 1300 de utilizatori, care au fost întrebați în legătură cu interesul cu privire la iPhone 4S și intenția de cumpărare. 42% dintre cei cei chestionați erau posesori de iPhone 4 care doreau un iPhone 4S, deci trendul din Australia este unul generalizat. în plus, 44% dintre posesorii iPhone 3G și 3GS iau în calcul un upgrade la cel mai nou iPhone.

Ce mă interesează totuși este restul publicului... 24% dintre posesorii de BlackBerry-uri (recent oropsiți de un picaj RIM) vor un iPhone 4S, în vreme ce doar 12% dintre cei care folosesc Android se uită cu jind la noul device Apple. în mod clar posesorii de terminale Android sunt mulțumiți de experiența lor, sau convinși de Google că au tot ce le trebuie pe această platformă. Se vor schimba lucrurile odată cu apariția lui Android Ice Creăm Sandwich? Ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×