Are Google+ șanse de supraviețuire?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.387 ori
<b>Are Google+ șanse de supraviețuire?</b>Google a anunțat în această săptămână ca a ajuns la 40 de milioane de conturi Google+, iar rețeaua sa de socializare își continuă creșterea, cu mai puțin avânt dar totuși crește. Unii îi cântau deja prohodul, iar având în vedere...

Google a anunțat în această săptămână ca a ajuns la 40 de milioane de conturi Google+, iar rețeaua sa de socializare își continuă creșterea, cu mai puțin avânt dar totuși crește. Unii îi cântau deja prohodul, iar având în vedere scăderea de trafic din ultimul timp poate că viitorul sau nu sună chiar atât de bine.

Primul meu contact cu Google+ a fost unul ce mi-a lăsat o impresie pozitivă: grafică foarte curată, funcții la îndemână, acele Circles care permiteau o organizare destul de OK pentru contacte plus posibilitatea de a stoca clipuri video și fotografii personale în cloud. între timp și Facebook a creat o metodă de organizare similară cu Circles, iar dacă va permite un upload la fel de simplu și nelimitat că Google+ de fotografii și video-uri, atunci va submina grav rivalul său.

Trafic Google+

în vreme ce Facebook nu mai are foarte mult până la a atinge un miliard de utilizatori, Google+ are ca următor pas important 50 de milioane și sunt sigur că îl va atinge până la finalul anului. Poate că Google ar face bine să își reorienteze serviciul către universul Android, care include deja 190 de milioane de terminale. O aplicație performanță pentru telefoane și tablete și integrată profund în OS ar avea succes, mai ales că Facebook are deja 4-5 telefoane proprii cu buton dedicat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×