Sony Ericsson TM506 in teste la FCC

1.271 ori
<b>Sony Ericsson TM506 in teste la FCC</b>Iata inca un telefon marca Sony Ericsson aflat in teste la FCC, modelul TM506, care insoteste numeroasele lansari ale producatorului din ultimele saptamani. In vreme ce ultimele handseturi erau mai degraba low sau mid-end-uri, iata un terminal mai bun:...

Iata inca un telefon marca Sony Ericsson aflat in teste la FCC, modelul TM506, care insoteste numeroasele lansari ale producatorului din ultimele saptamani. In vreme ce ultimele handseturi erau mai degraba low sau mid-end-uri, iata un terminal mai bun:

Sony Ericsson TM506 soseste cu suport 3G si Bluetooth, dar si aGPS, slot pentru carduri de memorie si o camera cu rezolutie necunoscuta. Pe lista sa de specificatii se afla un browser web, instant messaging, web feed si suport pentru blogging foto si video. Handsetul soseste cu playere audio si video si aplicatia MusicDJ, un port USB, comanda vocala, jocuri, Organizer, calendar si un administrator al fisierelor din memoria sa.

TM506 surprinde placut oferind suport pentru streaming video plus functii TV. In ce priveste conectivitatea, acest nou Sony Ericsson va functiona in retele dual-band GSM/EDGE (850/1900) si WCDMA (1700/2100). Dupa cum puteti observa din imagine, telefonul soseste cu logo-ul T-Mobile, operator prin care el va fi lansat in SUA. Pretul si data sa de lansare nu au fost anuntate inca.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×