Un telefon LG cu camera de 8 megapixeli - un zvon apetisant`

1.403 ori
<b>Un telefon LG cu camera de 8 megapixeli - un zvon apetisant`</b>LG Dare nu va fi niciodata un rival pentru iPhone in acelasi fel in care este Samsung Instinct. Oricat de bine ar arata handsetul LG, el nu se va putea compara cu produsele Apple si Samsung. Evident, LG stie acest lucru, astfel ca pregateste un terminal...

LG Dare nu va fi niciodata un rival pentru iPhone in acelasi fel in care este Samsung Instinct. Oricat de bine ar arata handsetul LG, el nu se va putea compara cu produsele Apple si Samsung. Evident, LG stie acest lucru, astfel ca pregateste un terminal care sa rupa gura targului.

Ultimele zvonuri din tabara LG ne informeaza ca producatorul asiatic lucreaza la un nou telefon dotat cu touchscreen, modelul KC910, care ar trebui sa "faca praf" concurenta atunci cand va fi lansat. Se zvoneste de asemenea ca LG isi va dota handsetul cu o camera de 8 megapixeli cu blitz Xenon, stabilizator de imagine si detectare faciala automata.

Aceeasi camera va inregistra video in mod widescreen si la rezolutie de 720 x 480 pixeli. Display-ul acestui KC910 va avea o rezolutie de 800 x 480 pixeli, iar terminalul va avea o grosime de 1.7 cm. Nu stim deocamdata ce operator va fi ales pentru lansarea noului handset, sau cum vor arata specificatiile sale. Prezenta unei memorii impresionante si a conectivitatii 3G ar face din LG KC910 un rival pe masura lui iPhone 3G, dar ramane de vazut daca producatorul se va ridica la inaltimea asteptarilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×