Pilula de fun: cel mai tare telefon mobil!

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.125 ori
<b>Pilula de fun: cel mai tare telefon mobil!</b>In cadrul unei sedinte a federatiilor patronale (din cate am inteles), un oarecare domn CuVaci a descoperit microfonul, asta dupa ce descoperise telefonul mobil si simultan si roata. Iata clipul in care oficialul intelege ce este si ce nu este un telefon...

In cadrul unei sedinte a federatiilor patronale (din cate am inteles), un oarecare domn CuVaci a descoperit microfonul, asta dupa ce descoperise telefonul mobil si simultan si roata. Iata clipul in care oficialul intelege ce este si ce nu este un telefon mobil:

Este interesant de observat faptul ca oamenii recunosc mai degraba un telefon mobil, decat un microfon, inventie mult mai veche decat terminalele portabile. Oare cat de rau s-ar fi speriat acest domn de un headset Bluetooth? Ar fi existat riscul ca dansul sa il confunde cu o lavaliera sau viceversa?

Cum ramane cu un iPhone, un PSP sau un HTC Touch Diamond? Avand in vedere aspectul glossy al acestora, ele vor trece mai degraba drept unitati telecomanda pentru sisteme audio sau Home Cinema. Bine ca microfonul din clipul de mai sus nu a fost confundat cu o periuta electrica, cu o paleta de ping-pong sau mai stii, cu un Wiimote al lui Nintendo Wii.

CuVaci a descoperit microfonul:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×