Sony Ericsson TM506 lansat prin T-Mobile in curand

1.060 ori
<b>Sony Ericsson TM506 lansat prin T-Mobile in curand</b>O nota interna a celor de la T-Mobile ne informeaza ca operatorul planuieste sa includa in oferta sa handsetul Sony Ericsson TM506, telefon nelansat inca, dar care va sosi pe piata in luna septembrie. Se pare ca TM506 va fi in magazine in data de 3...

O nota interna a celor de la T-Mobile ne informeaza ca operatorul planuieste sa includa in oferta sa handsetul Sony Ericsson TM506, telefon nelansat inca, dar care va sosi pe piata in luna septembrie.

Se pare ca TM506 va fi in magazine in data de 3 septembrie si va fi primul telefon Sony Ericsson care va fi vandut de catre T-Mobile de la T610 incoace, model la care s-a renuntat in 2004. Noul Sony Ericsson este un telefon cu clapeta, care ofera suport pentru conectivitate tri-band GSM (850/1800/1900 NHz), dar si pentru reteaua 3G T-Mobile AWS (1700 MHz).

Pe lista de specificatii se afla si o antena GPS, geotagging pentru poze si softuri pentru editare video si foto. In plus, Sony Ericsson TM506 soseste cu un slot Memory Stick Micro (M2) si conectivitate Bluetooth. Revenind la reteaua 3G a celor de la T-Mobile va reamintim ca aceasta opereaza la ora actuala in New York si Las Vegas, oferind o piata destul de limitata pentru popularul operator.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×