Sony Ericsson va cumpara HTC, doar un zvon deocamdata

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 919 ori
<b>Sony Ericsson va cumpara HTC, doar un zvon deocamdata</b>Publicatia suedeza Elektroniktidningen astepta cu nerabdare o intalnire cu reprezentantii HTC, care au intarziat din cauza "discutiilor cu Sony Ericsson asupra unei posibile fuziuni". Vestea a creat panica, aparand instantaneu zvonul ca Sony Ericsson ar...

Publicatia suedeza Elektroniktidningen astepta cu nerabdare o intalnire cu reprezentantii HTC, care au intarziat din cauza "discutiilor cu Sony Ericsson asupra unei posibile fuziuni". Vestea a creat panica, aparand instantaneu zvonul ca Sony Ericsson ar dori sa cumpere HTC. Sa fie adevarat? Aflam in randurile urmatoare.
Stim deja ca smartphone-ul XPERIA X1 este produs de catre HTC, dar oare ar putea trece companiile granita colaborarii? Se pare ca nu, sau cel putin asa afirma cei de la HTC, care au dezmintit vehement toate zvonurile in legatura cu o cumparare sau fuziune. Daca zvonul ar fi fost real am fi vazut o implicare mai intensa a celor de la Sony Ericsson in proiectul Google Android, in care HTC este unul dintre jucatorii importanti. La urma urmei, toate speculatiile indica acest brand drept primul sub care va aparea un telefon Android in acest an.

Avand in vedere succesul lui Touch Diamond si al variantelor lui Raphael, Sony Ericsson ar fi pus mana pe o mina de aur, in cazul in care zvonul lansat de publicatia suedeza se dovedea real. De asemenea, performantele si orientarea catre productivitate a celor de la HTC s-ar fi schimbat, producatorul orientandu-se si catre piata telefoanelor cu functii muzicale Walkman sau catre cea a handseturilor cu accent pe functiile camerei. Deocamdata fuziunea ramane doar teorie, cel putin pentru acest an.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×