Sony Ericsson va produce terminale Windows Mobile

730 ori
<b>Sony Ericsson va produce terminale Windows Mobile</b>Sony Ericsson si Microsoft vor coopera in procesul de producere a smartphone-urilor, in vreme ce primul handset Sony Ericsson care va folosi Windows Mobile va fi pus in vanzare pana la finalul anului. Intelegerea cu Microsoft inseamna practic ca toti...

Sony Ericsson si Microsoft vor coopera in procesul de producere a smartphone-urilor, in vreme ce primul handset Sony Ericsson care va folosi Windows Mobile va fi pus in vanzare pana la finalul anului.

Intelegerea cu Microsoft inseamna practic ca toti marii producatori de handseturi din lume, in afara de Nokia vor avea acum versiuni Windows Mobile. Sony Ericsson si-a botezat modelul X1, acest terminal fiind un slider dotat cu o tastatura QWERTY si touchscreen. Reprezentantii Microsoft sunt siguri ca vor reusi sa vanda cel putin 20 de milioane de smartphone-uri Windows Mobile prin intermediul colaborarii cu partenerii sai, pana la finalul anului fiscal, care se incheie in iunie.

Aproximativ 123 de milioane de smartphone-uri, telefoane cu functii similare cu ale PC-urilor au fost vandute in 2007, conform unui studiu efectuat de firma Gartner. In total, in jur de 1.14 miliarde de telefoane au fost vandute la nivel global. Microsoft a incheiat aliante cu zeci de producatori de handseturi, inclusiv 4 dintre cele 5 companii din top, plus cei din segmentul specializat de piata, cum ar fi HTC, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×