Nokia isi extinde serviciul de advertising mobil

Autor:  | Publicat în:  Nokia 895 ori
<b>Nokia isi extinde serviciul de advertising mobil</b>Nokia a lansat o retea de advertising care include peste 70 de publisheri de top si operatori, dar si alti parteneri ai companiei. AccuWeather, Discovery, Hearst, Reuters si Sprint colaboreaza cu gigantul finlandez pentru a forma o retea mobila de...

Nokia a lansat o retea de advertising care include peste 70 de publisheri de top si operatori, dar si alti parteneri ai companiei. AccuWeather, Discovery, Hearst, Reuters si Sprint colaboreaza cu gigantul finlandez pentru a forma o retea mobila de advertising.

Nokia si-a marit segmentul de account management si vanzari media, prin noi birouri in Beijing, Boston, Chicago, Dusseldorf, Frankurt, Helsinki, Los Angeles si multe alte orase. Vice presedintele Nokia Interactive, Mike Baker afirma ca producatorul finlandez intelege perfect consumatorul si ca utilizeaza la maxim bunele relatii cu operatorii si publisherii. Nokia permite advertiserilor sa plaseze reclame pe pagini web mobile de incredere ale operatorilor si publisherilor.

Astfel, finlandezii au acces la o piata formata din 100 de milioane de consumatori de continuturi mobile din intreaga lume. Echipa de marketing a celor de la Nokia creeaza campanii mobile pentru sute de branduri de top, inclusiv BMW, Paramount si MobiTV. Nokia a achizitionat compania de advertising mobil, Enpocket in 2007 si va folosi tehnologia acestora pentru a-si optimiza campaniile, imbunatatii tacticile si masura performanta campaniilor sale in retea.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×