Aplicatia Wordpress pentru Android, disponibila acum

1.140 ori
<b>Aplicatia Wordpress pentru Android, disponibila acum</b>Dupa cum probabil stiti deja, Wordpress este cea mai populara platforma de blogging din lume, iar Android va fi in curand unul dintre cele mai populare sisteme&nbsp; mobile de operare, sunt de parere unii specialisti. Astfel, nu ne mira sa vedem cele 2...

Dupa cum probabil stiti deja, Wordpress este cea mai populara platforma de blogging din lume, iar Android va fi in curand unul dintre cele mai populare sisteme  mobile de operare, sunt de parere unii specialisti. Astfel, nu ne mira sa vedem cele 2 fenomene combinate via software.

Este vorba de o prima aplicatie oficiala Wordpress pentru platforma Android, disponibila chiar acum. Softul va permite sa administrati blogurile Wordpress direct de pe smartphone-ul Android, dar si sa configurati si intretineti mai multe bloguri. Wordpress for Android suporta si editarea si crearea de posturi, editarea si crearea de pagini, moderarea si raspunsul la comentarii, plus obtinerea unor notificari atunci cand apar comentariile.

Aplicatia foloseste codul sursa a lui wpToGo, software la care se va renunta in curand, in favoarea acestei aplicatii oficiale. Pentru a descarca aceasta versiune mobila de WP, accesati Android Market sau scanati acest cod, daca dispuneti de un scanner de coduri de bare pe telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×