Sony Ericsson W903, inspirat de Mazda Ryuga

3.230 ori
<b>Sony Ericsson W903, inspirat de Mazda Ryuga</b>Ne este usor sa vorbim despre serii de telefoane mobile Sony Ericsson, cum sunt Cyber-shot sau Walkman, dar cine s-ar fi putut gandi ca exista si serii de telefoane concept? Ryuga este una dintre ele, modelele care fac parte din aceasta linie fiind...

Ne este usor sa vorbim despre serii de telefoane mobile Sony Ericsson, cum sunt Cyber-shot sau Walkman, dar cine s-ar fi putut gandi ca exista si serii de telefoane concept? Ryuga este una dintre ele, modelele care fac parte din aceasta linie fiind inspirate de masina concept Mazda Ryuga.

Handseturile imprumuta din designul masinii si exista si o adresa - http://ryuga.sony-ericsson-cz.com/ la care puteti gasi toate modelele create pana acum. Aceste superbe concepte apartin lui J. Havrlant, a carui creatie recenta o puteti admira mai sus, modelul Sony Ericsson W903 Ryuga. Daca primul concept inspirat de automobilul Mazda era T903, iata acum un Walkman cu aceeasi sursa de inspiratie.

Observati prezenta display-ului touchscreen cu look agresiv si forma inspirata de botul masinii, dar si interfata adaptata ecranului, cu o serie de controale muzicale in partea inferioara. W903 Ryuga este dotat cu un display touchscreen OLED, un cititor de feeduri web, suport pentru playback video si cu faimosul player audio Walkman.

Ati cumpara un astfel de terminal, daca el ar fi real?

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×