Garmin si Asus lucreaza impreuna la noi telefoane Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Garmin-Asus 1.443 ori
<b>Garmin si Asus lucreaza impreuna la noi telefoane Windows Mobile</b>Asus si Garmin tocmai au anuntat ca si-au upgradat relatia de la statutul de client si ODM la cel de parteneri. Astfel, companiile vor lucra de acum incolo la handsetul Garmin Nuvifone si o serie de alte terminale mobile, toate aflate sub brandingul...

Asus si Garmin tocmai au anuntat ca si-au upgradat relatia de la statutul de client si ODM la cel de parteneri. Astfel, companiile vor lucra de acum incolo la handsetul Garmin Nuvifone si o serie de alte terminale mobile, toate aflate sub brandingul Garmin-Asus.

In ciuda faptului ca Nuvifone nu va rula Windows Mobile, handseturile viitoare o vor face. Noile terminale Windows Mobile vor folosi interfata customizata de Asus, care se va integra perfect in OS. Nu mai putin de 3 noi telefoane vor rezulta din acest parteneriat in 2009, primul fiind Nuvifone G60, bazat pe sistemul de operare specific Garmin si care nu va fi disponibil in Europa. Celelalte vor fi handseturi Windows Mobile, cu o distributie mai raspandita.

Asus va renunta la planuriile proprii pentru 2009 si la terminalele pe care planuia sa le puna in vanzare, anuntand ca dupa lansarea smartphone-ului Glaxy5 nu va mai scoate pe piata vreun handset sub brandul sau. Acestea sunt vesti bune pentru cei care se afla in cautarea unui telefon cu functii GPS avansate, dar vor si ceva mai mult de la acesta, acum ca Asus isi va aduce contributia la produsele Nuvifone.

Sursa: PDA.pl via Wmpoweruser.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×