Sony Ericsson W910, un 3G multimeda

3.034 ori
<b>Sony Ericsson W910, un 3G multimeda</b>In cadrul marelui eveniment de ieri, ce a avut loc la Berlin, Sony Ericsson a lansat nu mai putin de 6 noi telefoane, numeroase accesorii si 3 ceasuri Bluetooth. Printre acestea s-au numarat si 2 modele de exceptie din seria Walkman: W910 si W960. W910...

In cadrul marelui eveniment de ieri, ce a avut loc la Berlin, Sony Ericsson a lansat nu mai putin de 6 noi telefoane, numeroase accesorii si 3 ceasuri Bluetooth. Printre acestea s-au numarat si 2 modele de exceptie din seria Walkman: W910 si W960.

W910 este un telefon HSDPA axat pe functiile de divertisment, fie ele muzica, jocuri 3D, video sau acces Web de mare viteza. Un feature inovator al acestui terminal este reprezentat de posibilitatea a folosi optiunea Shake control, care va va permite sa schimbati melodiile printr-o miscare brusca a telefonului. De asemenea veti putea folosi modelul W910 ca pe o veritabila consola portabila, utilizandu-i sensibilitatea la miscari pentru a creste senzatia oferita de jocuri. Noul reprezentant al seriei Walkman va folosi Media Manager pentru a transfera clipuri video, muzica, imagini de la si catre telefon.

W910 Walkman va include cea mai noua versiune a serviciului de download creat special pentru mobile, PlayNow 4.0, care ofera acces instant la numerose jocuri, ringtone-uri si melodii, inclusiv piese de la Sony BMG. Puteti folosi optiunea preview pentru a vedea daca merita sa platiti pentru o melodie inainte de a o downloada. O alta trasatura inovatoare a lui W910 este capacitatea de a organiza playlistul in functie de tempo-ul melodiilor, in loc de a le ordona in functie de artist sau album. Melomanii pot stoca peste 900 de melodii in memoria telefonului, care soseste cu un Memory Stick Micro de 1GB. De mentionat este si camera de 2 megapixeli a acestui terminal, dar si functiile destinate video bloggingului si picture bloggingului, care va vor permite sa uploadati imediat clipurile si imaginile dorite pe blogul personal.

Bateria noului model Walkman va rezista pana la 9 ore in modul in modul convorbire (GSM), respectiv 3 ore si 30 de minute (UMTS). In standby W910 rezista 400 de ore (GSM), respectiv 350 (UMTS). Nu se cunoaste inca pretul oficial al telefonului, dar datorita popularitatii seriei Walkman in Romania, suntem siguri ca-l vom vedea curand disponibil si in magazinele autohtone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×