Zvonuri: Sony Ericsson va lansa un terminal controlat de miscarile mainii

1.719 ori
<b>Zvonuri: Sony Ericsson va lansa un terminal controlat de miscarile mainii</b>Conform ultimelor zvonuri, Sony-Ericsson lucreaza la un nou terminal care va permite schimbarea melodiilor prin agitarea si "scuturarea" telefonului intr-un anumit fel. V-am prezentat la un moment dat o stire, care mentiona posibilitatea producerii unui...

Conform ultimelor zvonuri, Sony-Ericsson lucreaza la un nou terminal care va permite schimbarea melodiilor prin agitarea si "scuturarea" telefonului intr-un anumit fel.

V-am prezentat la un moment dat o stire, care mentiona posibilitatea producerii unui telefon Wii cu sensibilitate la miscarile utilizatorului. Acel terminal-concept era exclusiv destinat gamingului, iar cel de fata pare dedicat in special functiilor muzicale. Astfel, daca vom agita telefonul in fata, va incepe melodia urmatoare si viceversa. Miscand telefonul spre dreapta sau spre stanga, vom auzi o melodie aleasa la intamplare.

Evident terminalul va folosi o memorie flash, avand in vedere ca noul model va fi supus unor miscari bruste repetate destul de frecvent pentru a schimba melodia. De ce sa renuntam la butoane daca ele fac o treaba atat de buna de atat de multi ani? Este clasica metoda de a repara ceva ce nu este stricat si astfel ne vom comporta cu nou terminal cum ne comportam cu o telecomanda stricata, sau plina de praf sau apa: o scuturam, o agitam de mama focului... de data aceasta cu scopuri "muzicale". Asteptam detalii concrete si plauzibile despre posibilul Walkman "Shaker".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×