Sony Ericsson Xperia Active Billabong Edition - telefon pentru cei pasionați de sporturile extreme

1.537 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Active Billabong Edition - telefon pentru cei pasionați de sporturile extreme</b>Denumirea mi se pare de-a dreptul uriașă - Sony Ericsson Xperia Active Billabong Edition. Dacă era lansat din a doua parte a lui 2012 ar fi scăpat de particula Ericsson și tot ar fi rămas excesiv de mare. &nbsp; Sony Ericcson a încheiat un...

Denumirea mi se pare de-a dreptul uriașă - Sony Ericsson Xperia Active Billabong Edition. Dacă era lansat din a doua parte a lui 2012 ar fi scăpat de particula Ericsson și tot ar fi rămas excesiv de mare.

Sony Ericcson a încheiat un parteneriat și rezultatul este Sony Ericsson ABE. Va aduce content personalizat, Billabong screen savers, jocuri și aplicații branduite de Billabong.

O să vă întrebați ce este Billabong?

Este un brand de îmbrăcăminte ce mizează în promovarea sa pe sporturile extreme. Xperia Active este unul dintre puținele telefoane Android alături de Samsung Xcover sau Motorola Defy care rezistă la contactul cu apa, praf, șocuri în anumite condiții.

Hardware-ul este identic cu cel al telefonului din care este derivat:

  • ecran de 3 inch cu rezoluție 320x480 pixeli;
  • procesor de 1 GHz, Adreno 205 GPU, 512 MB RAM, 1 GB ROM, microSD de până la 32 GB;
  • Android 2.3 Gingerbread;
  • 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră foto de 5 Megapixeli;
  • baterie de 1.200 mAh, 111 gr. și 16.5 mm. 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×