Reclama Samsung Galaxy Note de la Super Bowl a costat 10 milioane de dolari, atacă din nou Apple... subtil (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.924 ori
<b>Reclama Samsung Galaxy Note de la Super Bowl a costat 10 milioane de dolari, atacă din nou Apple... subtil (Video)</b>în ultimele ore s-a tot vorbit despre Super Bowl, evenimentul sportiv al anului pentru americani, dar și o mină de aur pentru marile companii, care se luptă pentru spațiul publicitar din pauzele meciului de fotbal american. Pe lângă producătorii...

în ultimele ore s-a tot vorbit despre Super Bowl, evenimentul sportiv al anului pentru americani, dar și o mină de aur pentru marile companii, care se luptă pentru spațiul publicitar din pauzele meciului de fotbal american. Pe lângă producătorii de automobile si-a gasit un loc și Samsung, care a avut o reclamă la Galaxy Note în valoare de 10 milioane de dolari.

Spotul durează 90 de secunde, ataca subtil fanii Apple care stau la coadă pentru un nou iPhone și readuce în atenția publicului formația The Darkness, care nu a mai scos un hit de ani buni. Băiatul acela în costum roz și cu chitara în mâna canta cel mai mare hit al formației britanice, o melodie în vogă cu 7 ani în urmă, "I believe în a thing called love". Cam asta e și mesajul spotului, unul destul de flower power, care nu mă impresionează și se axează mai degrabă pe divertisment și amuzamentul posesorilor de Galaxy Note, decât pe funcțiile acestui smartphone/tableta.

Se prezintă succint utilizarea stylusului, dar nu se insistă prea mult pe acest aspect. Personal, consider că acei 10 milioane de dolari nu au fost cheltuiți prea eficient de către Samsung, dar măcar vor avea o imagine mai bună în fața publicului american, care îi asociază de la o vreme cu procesele intentate de Apple pentru furt de design. Vă reamintesc că Galaxy Note a fost în teste la Mobilissimo.ro toamna trecută, iar terminalul cu camera de 8 megapixeli, display de 5.3 inch și dotat cu un CPU dual core Exynos a avut recenzia aici.

Preț Samsung Galaxy Note N7000 în magazinele online:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×