Sony Ericsson Xperia Arc HD - iată viitoarea generație de telefoane Sony

2.323 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Arc HD - iată viitoarea generație de telefoane Sony</b>Deși merită mai probabil numele de Sony Xperia Arc HD, acest device este deja faimosul smartphone Nozomi, care a tot ajuns pe web prin diferite scurgeri de informații în ultimele luni. Ei bine, de această dată avem și o imagine live cu acest...

Deși merită mai probabil numele de Sony Xperia Arc HD, acest device este deja faimosul smartphone Nozomi, care a tot ajuns pe web prin diferite scurgeri de informații în ultimele luni. Ei bine, de această dată avem și o imagine live cu acest telefon, care poate fi admirat mai jos:

Numele Xperia Arc HD ar trebui să indice destul de clar despre ce fel de device este vorba aici: un handset cu ecran 720p, care se alatura modelelor similare de la HTC, Samsung, LG și Motorola. Imaginea de mai sus vine din Hong Kong, iar la capitolul design remarc o trăsătură interesantă aici: un inel luminos în jurul bazei terminalului, care îi conferă un look puțin SF.

Sony Ericsson Xperia Arc HD

imagine via concept-phones.com

Deocamdată telefonul rulează Android 2.3.5, cu obișnuita personalizare a celor de la Sony Ericsson și ne așteptam la un debut al acestui terminal în cadrul CES 2012. Apoi va veni probabil și o actualizare rapidă la Android Ice Cream Sandwich, asta dacă nu cumva deja handsetul rulează acest OS (unele iconuri de pe ecran amintesc de cele din ICS). în ce privește lista de specificații a lui Sony Ericsson Xperia Arc HD, ne așteptăm aici la un procesor dual core de 1.5 GHZ, 1GB RAM, un display 720p de 4.3 inch și o cameră de 12 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×