Samsung Galaxy Nexus vine luni 12 decembrie la Vodafone România, cu prețul de 169 și reduceri de 70 de euro!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 3.110 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus vine luni 12 decembrie la Vodafone România, cu prețul de 169 și reduceri de 70 de euro!</b>Samsung Galaxy Nexus a fost în sfârșit anunțat pentru debut de către Vodafone România, care a confirmat și un preț pentru primul telefon cu Android 4.0: 169 de euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 și 1 GB Internet pe mobil. Debutul...

Samsung Galaxy Nexus a fost în sfârșit anunțat pentru debut de către Vodafone România, care a confirmat și un preț pentru primul telefon cu Android 4.0: 169 de euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 și 1 GB Internet pe mobil. Debutul terminalului va avea loc luni, 12 decembrie, atunci când utilizatorii vor avea parte și de un discount de 70 de euro, cu orice pachet smartphone pe 2 ani.

Rețineți că Galaxy Nexus este primul telefon cu ecran 720p din țara noastră și primul cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Mai trebuie să aflați că acest smartphone a fost vedetă pe Mobilissimo.ro, deoarece v-am oferit în premieră mondială imagini și un clip video cu acest device. El vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz, camera de 5 megapixeli și conectivitate NFC.

Dacă vă tentează oferta lui Samsung Galaxy Nexus cu preț de 169 de euro, aflați că abonamentul Mega 25 include 250 de minute/SMS naționale, 1500 minute/SMS în rețea și 500 MB Internet pe mobil, la prețul de 25 de euro pe lună. în plus, pentru că suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, avem și varianta Mega cadou, care adaugă la acest abonament 1000 minute/SMS naționale, 1 GB Internet pe mobil, 10.000 minute/SMS în rețea și 2000 de minute internaționale.

în această săptămână Mobilissimo.ro va primi in teste Galaxy Nexus, deci așteptați-vă la un unboxing și o recenzie cât de curând!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×