Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi), acum În fotografii clare și detaliate

3.272 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi), acum În fotografii clare și detaliate</b>Despre Sony Ericsson Xperia Arc HD aka Nozomi s-a tot vorbit în ultimele săptămâni și iată că acum telefonul devine realitate, prin intermediul unor imagini ajunse pe web prematur. Cu o săptămână în urmă mai vedeam câteva astfel de...

Despre Sony Ericsson Xperia Arc HD aka Nozomi s-a tot vorbit în ultimele săptămâni și iată că acum telefonul devine realitate, prin intermediul unor imagini ajunse pe web prematur. Cu o săptămână în urmă mai vedeam câteva astfel de fotografii, dar neclare.... Ei bine așa arată primul Sony Ericsson cu ecran HD în toată splendoarea sa:

Xperia Nozomi/Arc HD va sosi cu Android 2.3.5 la lansare, sau cel puțin așa afirmă sursa scurgerilor de informații. Mai aflăm că terminalul va folosi un display LCD de 4.3 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli și o cameră de 12 megapixeli cu suport pentru captura video full HD. în plus, smartphone-ul va veni cu un procesor Snapdragon dual core de 1.5 Ghz și un GPU Adreno 220, care va asigura gaming la nivelul cel mai înalt. Telefonul beneficiază și de un port HDMI, ca și Motorola Droid RAZR, un alt telefon modern căruia i-am făcut recenzia recent.

Aflați și că lui Arc HD îi va lipsi slotul microSD, dar vom beneficia de 16 sau 32 GB memorie internă, în funcție de versiunea de telefon pe care o alegem. Mai avem parte și de 1 GB RAM și de un slot microSIM, în vreme ce bateria handsetului nu va putea fi înlăturată, un trend tot mai răspândit printre device-urile de nouă generație. Nu avem încă o dată de lansare pentru acest smartphone, dar e probabil să îl vedem în acțiune la CES 2012 sau MWC 2012.

Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi)

Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×