Sony Ericsson Z710i

1.472 ori
<b>Sony Ericsson Z710i</b>Tocmai s-a terminat CeBIT 2007 si ne intoarcem la terminalele standard, depasind boomul lansarilor cu ocazia targului de la Hanovra. "Invitatul zilei" este Z710i, un telefon cu clapeta care se doveste a fi destul de cochet, dar a carui memorie interna de...

Tocmai s-a terminat CeBIT 2007 si ne intoarcem la terminalele standard, depasind boomul lansarilor cu ocazia targului de la Hanovra.

"Invitatul zilei" este Z710i, un telefon cu clapeta care se doveste a fi destul de cochet, dar a carui memorie interna de 10MB dezamageste. Vom trece peste acest handicap datorita suportului pentru Memory Stickuri Micro, care vor mari memoria telefonului in functie de configurarea acestuia. Terminalul poate functiona in retelele GSM 850, 900, 1800, 1900 sau EDGE, incorporand si tehnologie Bluetooth, conectivitate prin infrarosu si optiuni de sincronizare cu PC-ul utilizatorului.

Daca sunteti amatorul pozelor facute cu telefonul mobil va puteti bucura de o camera de 2 megapixeli, o functie pentru plasarea imaginilor in blogul personal si inregistrare video. Z710i accepta tonuri muzicale in format MP3 si AAC, incluzand si functii Bluetooth stereo (A2DP), si aplicatiile MusicDJ, PlayNow si Media player. Daca nu va sunt de ajuns melodiile personale aveti si un radio FM, cu functii de cautare.

Dupa ultimele modele de Walkman de la Sony Ericsson, avem de-a face cu un telefon care sta destul de bine la capitolul functii muzicale, dovedind inca o data axarea pe divertisment a noilor terminale de la firma finlandezo-japoneza.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×