Google Spania confirma zvonurile referitoare la telefonul Google

1.577 ori
<b>Google Spania confirma zvonurile referitoare la telefonul Google</b>Google a confirmat zvonul conform caruia lucreaza la un telefon mobil, dar nu a oferit mai multe detalii referitoare la o eventuala data a scoaterii pe piata. Zvonul, care circula de ceva vreme, a fost confirmat de directorul Google Spania Isabel Aguilera...

Google a confirmat zvonul conform caruia lucreaza la un telefon mobil, dar nu a oferit mai multe detalii referitoare la o eventuala data a scoaterii pe piata.

Zvonul, care circula de ceva vreme, a fost confirmat de directorul Google Spania Isabel Aguilera in ziarul spaniol Noticias. Ea a declarat ca se lucreaza la telefon alaturi de alte proiecte, ca modalitate de a obtine accesul la informatii in miscare.

"Daca Google ar scoate pe piata un telefon mobil, acesta ar trebui sa poata furniza reclame publicului din domeniul telefoanelor mobile", a declarat un specialist in telecomunicatii. "Ganditi-va numai la veniturile suplimentare pe care le poate castiga. Ar putea chiar sa ofere un model de afaceri prin vizualizarea reclamelor in schimbul timpului petrecut in lumea undelor."

Anuntul vine dupa anuntarea posturilor libere de ingineri in telecomunicatii la Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×