Sony Ericsson Z750i aprobat de FCC

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.351 ori
<b>Sony Ericsson Z750i aprobat de FCC</b>Sony Ericsson a inceput sa adopte conceptul de telefon destinat publicului american, in varianta sa 3G, cele mai bune exemple fiind candybarul K850 si modelul Z750. Din pacate aceste modele sunt "americane" doar in teorie, deoarece nu au poposit inca...

Sony Ericsson a inceput sa adopte conceptul de telefon destinat publicului american, in varianta sa 3G, cele mai bune exemple fiind candybarul K850 si modelul Z750. Din pacate aceste modele sunt "americane" doar in teorie, deoarece nu au poposit inca peste Ocean.

Poate ca terminalul Sony Ericsson Z750i, tocmai aprobat de FCC va fi disponibil in SUA, pentru a sterge impresia proasta a publicului in legatura cu atitudinea producatorului. Telefonul este un handset destul de atractiv, care include o camera de 2 megapixeli, un display primar de 2.2 inch si unul secundar OLED. De asemenea, noul Sony Ericsson integreaza un radio FM, slot Memory Stick Micro M2 si suport pentru Exchange ActiveSync.

Sony Ericsson si-a luat angajamentul ca va lansa acest tri-band HSDPA in America de Nord, acordand intaietate publicului local, in fata restului lumii. Ar fi pacat ca o companie atat de importanta ca aceea care a dat publicului seria Walkman si Cyber-shot sa nu ofere supertelefoane unei piete avide de tehnologie. Avand in vedere popularitatea lui iPhone peste Ocean, totusi, doar un eventual PSP Phone ar reusi sa atinga vanzari record in acest an al dominatiei Apple.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×