10.000 de dolari pentru primul apel mobil de pe Luna

1.291 ori
<b>10.000 de dolari pentru primul apel mobil de pe Luna</b>Avem deja atatea probleme cu acoperirea si semnalul in era telefoanelor mobile, incat efectuarea unui apel de pe Luna pare o utopie sau chiar un concept SF. YouNeverCall a pus la bataie 10.000 de dolari pentru temerarul care reuseste o asemenea...

Avem deja atatea probleme cu acoperirea si semnalul in era telefoanelor mobile, incat efectuarea unui apel de pe Luna pare o utopie sau chiar un concept SF. YouNeverCall a pus la bataie 10.000 de dolari pentru temerarul care reuseste o asemenea performanta, pe langa cei 30 de milioane oferiti de Google pentru aceeasi provocare.

Evident 10.000 de dolari reprezinta o suma infima in comparatie cu cheltuielile facute pentru a ajunge sa folosim un "roaming lunar". Probabil YouNeverCall doreste sa isi faca reclama prin intermediul acestei campanii, imitand initiativa celor de la Google. Desi pare ciudat se ofera premii de consolare si pentru un astfel de concurs, s-au pus la bataie si astfel de recompense pentru primul SMS trimis de pe Luna si chiar pentru prima folosire a unui ringtone Crazy Frog.

Doar gandindu-ne la cantitatea de hardware necesara pentru o astfel de operatiune, premiile ni se par brusc mult prea mici, inclusiv cel oferit de Google. Provocarea se adreseaza mai degraba marilor companii de telefonie, sau producatorilor de terminale mobile, decat magnatilor care vor sa iasa in evidenta prin excentricitate. Cine credeti ca va castiga concursul?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×