Probleme cu display-ul pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.150 ori
<b>Probleme cu display-ul pentru iPhone</b>Nu suntem siguri ca aceasta problema afecteaza toate telefoanele produse de Apple, dar exista un utilizator de iPhone care s-a plans pe site-urile de specialitate ca handsetul sau de 8GB are aceeasi problema ca si cateva dintre modelele iPod Touch....

Nu suntem siguri ca aceasta problema afecteaza toate telefoanele produse de Apple, dar exista un utilizator de iPhone care s-a plans pe site-urile de specialitate ca handsetul sau de 8GB are aceeasi problema ca si cateva dintre modelele iPod Touch.

Problema afecteaza display-ul telefonului, care afiseaza o imagine neclara si putin innegrita. Recunoastem ca aceasta defectiune este agravata de catre calitatea pozei de mai sus, dar totusi problema exista. Playerul iPod Touch s-a confruntat cu aceasta eroare de afisaj, nemultumind posesorii sai si se pare ca si telefonul produs de Apple ii va urma exemplul. Este totusi ciudat sa vedem ca dupa vanzarea a 1 milion de unitati, de abia acum apar plangeri in legatura cu hardware-ul popularului handset.

Sa fie doar un caz izolat sau ar trebui europenii sa se astepte la probleme similare incepand cu data lansarii locale a lui iPhone? Apple nu a luat inca pozitie in legatura cu aceste aparente defectiuni, fie ele de natura hardware sau software. Daca avem de-a face cu o problema a telefonului, service-urile vor intra in actiune, iar daca softul este de vina, urmatorul update de firmware va fi ocazia ideala pentru a corecta aceasta eroare a display-urilor..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×