Sony explică modul În care a creat un Xperia Z Ultra atât de subțire, cu talie de doar 6.5 mm

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.526 ori
<b>Sony explică modul În care a creat un Xperia Z Ultra atât de subțire, cu talie de doar 6.5 mm</b>Sony se lăuda că device-ul Xperia Z Ultra e cel mai subțire smartphone Full HD din lume, având o talie de doar 6.5 mm. E greu să numești acest gadget un smartphone, având în vedere diagonală de 6.44 inch, dar asta nu scade performanța companiei...

Sony se lăuda că device-ul Xperia Z Ultra e cel mai subțire smartphone Full HD din lume, având o talie de doar 6.5 mm. E greu să numești acest gadget un smartphone, având în vedere diagonală de 6.44 inch, dar asta nu scade performanța companiei japoneze.

Pe blogul oficial Sony vedem un infografic drăguț și explicațiile lui Takefumi Masuda, project manager al lui Xperia Z Ultra. în faza de concept acest terminal trebuia să fie "mai mare de 5 inch", fără o mărime clar definită. Discuțiile și proiectele au început în urmă cu un an, în cele din urmă dimensiunile fiind fixate la 6.44 inch pentru diagonală și o lățime de 91 mm.

Totul a fost calculat cu grijă, chiar și includerea bateriei de 3000 mAh, care se pare că e cea mai subțire componenta principală de pe Z Ultra. Takefumi afirma că fiecare componentă și material au fost alese cu mare grijă, atât pentru a păstra feelingul premium, dar și pentru a fi destul de rezistente pentru un smartphone atât de subțire.

Alte aspecte interesante includ utilizarea unei fâșii din cupru la fel de subțire ca un fir de păr pentru a regla temperatura interioară. Abia aștept să vedem la lucru acest device!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×