Sony investeşte masiv în producţia de senzori foto pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Sony 637 ori
<b>Sony investeşte masiv în producţia de senzori foto pentru iPhone</b>Sony are intenţia de a investi 376 de milioane de dolari &icirc;n producţia de senzori foto pentru iPhone. Astfel, capacitatea de producţie a companiei va creşte, &icirc;ntr-un segment &icirc;n care profitul Sony a fost &icirc;ntotdeauna asigurat,...

Sony are intenţia de a investi 376 de milioane de dolari în producţia de senzori foto pentru iPhone. Astfel, capacitatea de producţie a companiei va creşte, într-un segment în care profitul Sony a fost întotdeauna asigurat, în ciuda problemelor companiei.

Suma menţionată mai sus va fi cheltuită pentru a extinde fabricile din Nagasaki şi Yamagata, în Japonia. Vestea vine după ce Sony a promis deja în februarie că va investi peste 870 de milioane de dolari pentru a creşte producţia de senzori CMOS. CEO-ul Kazuo Hirai a declarat că firma japoneză spera să obţină profituri crescute axându-se pe senzori de imagine, jocuri şi divertisment.

Terminalele iPhone folosesc camere cu senzor Sony de ani buni, iar în Asia se înregistrează o creştere de vânzări a acestora, deci Sony vrea să îşi maximizeze profitul. Predicţiile analiştilor financiari indică faptul că senzorii, modulele de camere şi memoriile vor ajunge la vânzări de 12.4 miliarde de dolari pentru Sony până în martie 2018.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×