Carcasa lui iPad Mini 4 este dezvăluită într-un clip video; primim și imagini live

Autor:  | Publicat în:  Apple 701 ori
<b>Carcasa lui iPad Mini 4 este dezvăluită într-un clip video; primim și imagini live</b>După numeroasele fotografii de luna trecută ce ne dezvăluiau carcasa unui viitor iPad, mai precis a modelului de 12.9 inch numit iPad Air Plus, astăzi pe web sosește și un prim clip video cu carcasa lui iPad Mini 4, device ce ar putea debuta...

După numeroasele fotografii de luna trecută ce ne dezvăluiau carcasa unui viitor iPad, mai precis a modelului de 12.9 inch numit iPad Air Plus, astăzi pe web sosește și un prim clip video cu carcasa lui iPad Mini 4, device ce ar putea debuta în această toamnă odată cu noile iPhone-uri.

Potrivit sursei, dimensiunile tabletei iPad Mini 4 nu au fost dezvăluite pentru moment, dar aceasta se aseamănă destul de mult cu actuala generație mai ales la capitolul lungime, respectiv lățime. Grosimea device-ului ar putea fi totuși mai mică, poate chiar sub pragul de 7.5 mm pe care iPad Mini 3 nu l-a depășit.

iPad Mini 4

La capitolul design, se pare că Apple a modificat grila pentru difuzoare, acum regâsindu-se doar două rânduri a câte 10 deschideri și nu 14 ca la modelul anterior. Se remarcă și portul Lightning însoțit de microfon la bază. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×