Sony LT25 "Tsubasa" un nou telefon cu CPU Snapdragon S4 și ecran 720p; Descoperit În benchmarkuri!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.017 ori
<b>Sony LT25 "Tsubasa" un nou telefon cu CPU Snapdragon S4 și ecran 720p; Descoperit În benchmarkuri!</b>Fiecare săptămână din ultimele luni ne-a adus câte un model nou de telefon Sony, care urmează să fie prezentat la IFA 2012 sau poate mai târziu. în fine, acum pe lângă Xperia J, Xperia Mint, Hayabusa și Xperia SL avem un nou venit cu numele de...

Fiecare săptămână din ultimele luni ne-a adus câte un model nou de telefon Sony, care urmează să fie prezentat la IFA 2012 sau poate mai târziu. în fine, acum pe lângă Xperia J, Xperia Mint, Hayabusa și Xperia SL avem un nou venit cu numele de cod Tsubasa, care și-a făcut apariția în benchmark-uri.

Terminalul este cunoscut și drept Sony LT25, iar sursele celor de la Xperia Blog afirma că smartphone-ul va sosi pe piața prin multipli operatori din toată lumea. Terminalul va fi disponibil în variante LTE și HSPA+, iar dotările sale ar include un ecran 720p, un procesor dual core Qualcomm Snapdragon S4 și conectivitate 4G de ultimă oră. Telefonul scoate un admirabil 58 fps în NenaMark 2, în care noi am scos recent 60 FPS pe ASUS PadFone, deci încă un Snapdragon S4.

Tot NenaMark 2 ne indică în acest caz o rezoluție de 1196 x 720 pixeli, iar cei 84 de pixeli lipsa sunt ocupați de butoanele de pe ecran pentru Android 4.0 ICS. Există și un GPU Adreno 225 la bordul acestui terminal, care ne ajută să identificăm procesorul drept un Snapdragon S4 MSM8960. AnTuTu arata că acest model are o frecvență de 1.5 GHz, comună pentru chipseturile Snapdragon S4. Va sosi oare acest model la IFA 2012?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×