Android Jelly Bean rulează pe PRIMUL telefon Android, HTC G1! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 2.269 ori
<b>Android Jelly Bean rulează pe PRIMUL telefon Android, HTC G1! (Video)</b>Se pare că nu există vreun lucru pe care hackerii și dezvoltatorii de la XDA nu pot să îl facă, chiar și când vine vorba de portarea lui Android 4.1 Jelly Bean pe primul telefon Android, Nexus One. SoCal Devs au publicat un ROM Jelly Bean pentru...

Se pare că nu există vreun lucru pe care hackerii și dezvoltatorii de la XDA nu pot să îl facă, chiar și când vine vorba de portarea lui Android 4.1 Jelly Bean pe primul telefon Android, HTC G1. SoCal Devs au publicat un ROM Jelly Bean pentru acest "bătrânel" și vedeți mai jos cum funcționează.

Cunoscut și drept T-Mobile G1, terminalul are în mod evident ceva dificultăți în a rula Android 4.1 Jelly Bean și nu e chiar cel mai stabil release. Platforma este lentă și există numeroase probleme și lipsuri, dar măcar WiFi-ul și ecranul touch funcționează. Până și Google Now funcționează, dacă vă vine să credeți. Rotirea imaginii pe ecran și conectivitatea mobila nu sunt încă în stare funcțională.

Vă reamintesc că G1 vine cu un CPU de 528 MHz, 256 MB de memorie internă și 192 MB RAM, deci hardware-ul nu îndeplinește cerințele minime ale lui Jelly Bean. Cu atât mai impresionant devine acest port când îți dai seama de aceste neajunsuri. Felicitări celor de la XDA pentru încă o reușită în ale portarii și o mare mustrare pentru producătorii de telefoane care se chinuie să aducă Android 4.0 încă pe telefoane mai puternice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×