Sony Mobile postează un teaser pentru un nou smartphone ce se va lansa astăzi

767 ori
<b>Sony Mobile postează un teaser pentru un nou smartphone ce se va lansa astăzi</b>Dacă retailerii de pe piața noastră locală &icirc;ncă nu au profitat de eclipsă pentru a organiza o campanie de tip &ldquo;Eclipsa reducerilor&rdquo;, iată că cei de la Sony au &icirc;n schimb pregătit&nbsp;un eveniment de lansare&nbsp;chiar...

Dacă retailerii de pe piața noastră locală încă nu au profitat de eclipsă pentru a organiza o campanie de tip “Eclipsa reducerilor”, iată că cei de la Sony au în schimb pregătit un eveniment de lansare chiar astăzi. Grupul Sony Mobile Franța a postat recent un teaser referitor la debutul unui nou smartphone.

Cu toate că detalile lipsesc din peisaj, putem observa silueta acestui telefon ce ar putea fi nimeni altul decât Xperia Cosmos. Acesta din urmă a fost subiect de zvonuri acum câteva zile, telefonul urmând a sosi cu un senzor frontal însoțit de bliț LED.

Ne putem aștepta ca noul terminal să aducă un display HD de peste 5 inch, un procesor quad-core, 1 sau 2 GB memorie RAM și o carcasă cu grosime redusă. Așteptăm ca Sony să ne dezvăluie misterul din spatele acestui teaser mai târziu în cursul acestei zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×