Samsung se așteaptă ca 50 milioane de terminale Galaxy S6 și S6 Edge să fie vândute în acest an

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 678 ori
<b>Samsung se așteaptă ca 50 milioane de terminale Galaxy S6 și S6 Edge să fie vândute în acest an</b>Cu puțin &icirc;nainte de debutul comercial al noilor smartphone-uri flagship pregătite de Samsung, referindu-ne la Galaxy S6 și S6 Edge, astăzi compania sud-coreeană ne dezvăluie c&acirc;teva așteptări pe care le are de la v&acirc;nzările...

Cu puțin înainte de debutul comercial al noilor smartphone-uri flagship pregătite de Samsung, referindu-ne la Galaxy S6 și S6 Edge, astăzi compania sud-coreeană ne dezvăluie câteva așteptări pe care le are de la vânzările acestor două noi telefoane. Aflăm că sud-coreenii doresc livrarea a 50 milioane de telefoane în acest an.

Acest nou raport sugerează că vor fi vândute peste 22 milioane de smartphone-uri Galaxy S6 în perioada aprilie - iunie, 16 milioane în intervalul iulie - septembrie, și cel puțin 12 milioane smartphone-uri în cel de-al 4-lea trimestru (octombrie - decembrie).

Spre deosebire de anul trecut când predicțiile Samsung cu modelul S5 nu s-au adeverit datorită modului în care smartphone-ul a fost perceput de către consumatori, acum avem în fața noastră terminale cu adevărat premium și arătoase ce aduc la pachet și un TouchWiz lipsit de lag în navigare.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt deja disponibile în regim de pre-comandă și la noi în România prin intermediul unor operatori ca Orange, Vodafone, și prin magazinele online populare - eMAG, evoMAG, QuickMobile.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×