Cher Wang este noul CEO al companiei taiwaneze HTC; Peter Chou primește o nouă funcție

735 ori
<b>Cher Wang este noul CEO al companiei taiwaneze HTC; Peter Chou primește o nouă funcție</b>Cel mai probabil pe seama problemelor &icirc;nt&acirc;mpinate cu HTC One M9 &icirc;ncă dinainte de lansarea comercială și a unui device ce nu pare a fi foarte apreciat de către public, astăzi producătorul taiwanez a avut un anunț important de...

Cel mai probabil pe seama problemelor întâmpinate cu HTC One M9 încă dinainte de lansarea comercială și a unui device ce nu pare a fi foarte apreciat de către public, astăzi producătorul taiwanez a avut un anunț important de făcut. Mai precis, este vorba despre o schimbare la nivel de conducere, actualul CEO, Peter Chou, fiind înlocuit cu Cher Wang.

În cazul în care nu sunteți familiarizați, aflați că Cher Wang este unul dintre co-fondatorii HTC, companie lansată pe piață în 1997. Descoperim că decizia cu privire la mutare a fost luată de către consiliul director al companiei. Potrivit unei declarații oficiale, Chou va ocupa acum un rol important în dezvoltarea de noi produse și îmbunătățirea celor actuale.

După cum știți, smartphone-ul One M9 ce a fost proaspăt lansat la MWC 2015 nu impresionează pe atât de mult pe cât ne așteptam, design-ul fiind unul dintre capitolele la care inovația nu este prezentă. De asemenea, problemele cu supra-încălzirea telefonului i-au făcut pe taiwanezii să amâne debutul său comercial. Sperăm ca Cher Wang să aibă un impact asupra companiei și a viitoarelor terminale ce urmează a fi lansate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×