Sony oferă o lămurire cu privire la "dungile" ce apar pe ecranele terminalelor Xperia XZ1 și Xperia XZ2

1.893 ori
<b>Sony oferă o lămurire cu privire la "dungile" ce apar pe ecranele terminalelor Xperia XZ1 și Xperia XZ2</b>Multe terminale de pe piață și în mare parte cele din zona flagship au avut de suferit cu panourile de ecran, câteva exemple fiind modelele Galaxy S, Google Pixel 2 XL și mai nou se pare că și Xperia XZ2. Problema din cazul terminalelor japonezilor

Un detaliu pe care l-ați observat cu siguranță este și acela că multe smartphone-uri ajunse pe piață și în mod ciudat chiar cele din zona flagship ajung să aibă probleme cu display-ul. Au fost multe cazuri semnalate, iar printre cele mai recente îl avem pe Google Pixel 2 XL și mai nou pe Xperia XZ2. În cazul terminalelor japoneze se pare că problema este ceva mai veche, fiind întâlnită și de către utilizatorii de XZ1.

Problema display Xperia

Suntem informați că încă de la debutul acestui din urmă telefon în 2017 au existat persoane ce s-au confruntat cu probleme ale display-ului ce afișa dungi și punctulețe atunci când panoul touch era apăsat frecvent. Aceste dungi dispar după o vreme, dar totuși pot deveni destul de enervante la un moment dat. 

Problema display Xperia

Și cei de la Xperiablog.net confirmă problema și ne dezvăluie că aceasta a început să își facă apariția și pe terminalele din gama Xperia XZ2 recent adusă pe piață. Sunt numeroase confesiuni ale utilizatorilor pe forumurile oficiale Sony, dar și pe XDA, problema fiind aceeași în fiecare situație.

Problema display Xperia

Pentru a ne lămuri care este cauza, cei de la Sony vin astăzi cu o declarație. Pe seama acesteia aflăm că nu este vorba despre un defect funcțional și că această "problemă" este rezultatul unei descărcări electrostatice pe anumite modele. Dungile dispar odată ce dispare și efectul electrostatic.

Într-un fel japonezii par a spune că utilizatorii trebuie să trăiască cu această problemă și că rezolvarea ar fi să nu mai folosească atât de mult telefonul pentru a evita apariția dungilor. Deloc răspunsul la care ne așteptam în situația în care vorbim despre un flagship al anului 2018. Soluția ideală ar fi fost înlocuirea unităților ce prezintă defectul, dar Sony nu are asta în plan.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×