Sony revine pe piaţa tabletelor cu Xperia XZ2 Tablet; Va sosi în variante de 8 şi 10 inch

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.406 ori
<b>Sony revine pe piaţa tabletelor cu Xperia XZ2 Tablet; Va sosi în variante de 8 şi 10 inch</b>După o lungă perioadă de absență de pe piața tabletelor se pare că cei de la Sony ar pregăti lansarea unor noi dispozitive din acest segment. Aparent este vorba despre Xperia XZ2 Tablet care va sosi în variante de 8 și 10 inch și care va oferi

Sony şi-ar pregăti revenirea pe piaţa tabletelor, de pe care a lipsit în ultimii ani. De la Sony Xperia Z4 Tablet încoace (2015) firma japoneză nu a mai lansat vreun model de genul. Conform zvonurilor şi scăpărilor, noile modele ar urma să se numească Sony Xperia XZ2 Tablet şi vor sosi în variante de 8 sau 10 inch. Hai să vedem ce ştim despre ele.

Xperia XZ2 Tablet

O disecţie a unei aplicaţii de cameră Sony a dezvăluit faptul că se lucrează la două noi tablete Sony Xperia XZ2. APK-ul face aluzie la modele cu diagonală de 8 inch şi 10 inch. Ele apar de altfel în cod, iar surse din industrie declară că produsele vor sosi în această vară, deşi eu aş paria mai degrabă pe un debut în cadrul IFA 2018. Nu m-ar mira că Sony să facă trecerea la 4 sau chiar 6 GB RAM aici, un ecran cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli şi camere de 13 sau chiar 19 MP cu o parte din funcţiile întâlnite pe telefoanele Xperia high end ale momentului.

Xperia XZ2 Tablet

E foarte posibil să vedem şi funcţii de gaming, care conectează joystick-uri de PS4 la tablete, plus evident Android 8.0 Oreo ca sistem de operare. Procesorul e cu siguranţă un Snapdragon, chiar dacă mai degrabă unul last gen decât de generaţie actuală. Piaţa tabletelor rămâne dominată de iPad, provocat la duel din când în când de către modele Samsung, detaşabile, tablete Surface şi altele de gen.

Aşteptaţi-vă şi la alte scăpări pe parcursul primăverii şi verii. Preţul? Undeva între 1500 şi 2000 de lei. Din ce văd, diagramele de mai sus pun cumva accentul pe camera frontală a tabletei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×