Utilizatorii de terminale Sony Xperia XZ2 pot testa de acum Android P Beta 2

866 ori
<b>Utilizatorii de terminale Sony Xperia XZ2 pot testa de acum Android P Beta 2</b>Dacă sunteți curioși să vedeți ce noutăți aduce Android P direct pe smartphone-ul vostru Xperia XZ2, de astăzi puteți încerca o versiune Beta pusă la dispoziție de către japonezi. Update-ul poate fi instalat pe XZ2 cel standard și permite

În urmă cu doar câteva săptămânii aflam că cei de la Sony au dat startul unui program de testare a lui Android P destinat smartphone-ului Xperia XZ2, iar acum descoperim că cel de-al doilea release Beta este disponibil pentru descărcare. Pachetul software vine OTA și este destinat variantelor H8216, H8266, respectiv H8296 - modele ce se diferențiază în funcție de regiunea unde sunt comercializate.

Noul update vine cu promisiunea rezolvării bug-urilor apărute în primul Beta, dar avem parte și de alte modificări precum îmbunătățiri pentru notificări, îmbunătățiri pentru funcția de autofill, cât și un nou catalog de emoji-uri. Android P Beta 2 rezolvă și problema cu GPS-ul ce nu funcționa pe anumite modele.

Cei interesați de testarea acestui release vor trebui ca mai întâi să se înscrie pentru accesul beta folosind secțiunea dedicată de pe site-ul Sony ce poate fi accesat de aici. În altă ordine de idei, acest program demarat de către Sony poate înseamna și că versiunea finală Android P va sosi mai repede pe XZ2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×