Sony Pikachu este un smartphone cu cameră de 21 de megapixeli şi procesor octa core, ce apare în benchmark-ul GFXBench; Ar putea fi Xperia XA (2017)

1.287 ori
<b>Sony Pikachu este un smartphone cu cameră de 21 de megapixeli şi procesor octa core, ce apare în benchmark-ul GFXBench; Ar putea fi Xperia XA (2017)</b>Cum târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona este pe cale să înceapă, era de așteptat ca și telefoanele ce urmează a fi lansate aici să își facă apariția în teste benchmark. Este și cazul lui Sony Pikachu, telefon care s-ar putea

Au rămas mai puţin de două săptămâni până ce debutează MWC 2017 şi odată cu el vine şi colecţia 2017 de flagshipuri, inclusiv modele Sony. Până atunci scăpările continuă şi luăm contact cu un misterios terminal cunoscut drept "Sony Pikachu". El apare în benchmarkul GFXBench, ocazie cu care îi şi aflăm dotările.

Sony Pikachu

Terminalul are specificaţii mai degrabă midrange, fie că e vorba despre ecranul HD de 5 inch sau procesorul MediaTek Helio P20. Acesta este un chipset octa core de 2.3 GHz şi instinctul îmi spune că terminalul ar putea fi chiar Sony Xperia XA (2017), urmaşul lui Xperia XA, pe care îl testăm în aceste zile. Pikachu are şi 3 GB RAM, 32 GB stocare şi o cameră principală de 21 MP, plus frontală de 8 MP.

Rulează Android 7.0 Nougat şi acest model ar putea fi asociat cu terminalul cu nume de cod Sony G3112, care a tot fost scăpat pe web în ultimele 2 luni. Dacă ne orientăm după Xperia XA, atunci acest nou venit ar trebui să aibă un preţ între 200 şi 300 de dolari şi să aducă şi un ecran cu muchii foarte înguste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×