Meizu Pro 6s ar urma să vină cu procesor Helio P20; Apare în benchmarkul GeekBench şi în imagini

736 ori
<b>Meizu Pro 6s ar urma să vină cu procesor Helio P20; Apare în benchmarkul GeekBench şi în imagini</b>În baza de date GeekBench își face astăzi apariția un nou smartphone, și anume modelul Meizu Pro 6s - terminal care ar urma să adopte chipset-ul MediaTek Helio P20 la interior. De asemenea, se așteaptă ca noul produs să vină la pachet cu dotări din

După ce Meizu Pro 6 a inaugurat designul cu antene mutate spre margini, anticipând ce avea să vină pe iPhone 7, e momentul ca şi acel handset să primească o versiune lite. Ea e cunoscută drept Meizu Pro 6s şi are parte de o scăpare azi, în benchmarkuri şi fotografii.

Meizu Pro 6s

Handsetul a apărut în baza de date a celor de la GeekBench, sub numele de cod Meizu M92, obţinând 844 puncte în testul singlre core şi 3843 în cel multi core, nu chiar valori care rup norii. A mai apărut şi o altă versiune de terminal Meizu, cu numele de cod M96, care ar putea de asemenea să fie o variantă a aceluiaşi Meizu Pro 6, poate una phablet.

Meizu Pro 6s

Ce ştim e că GeekBench listează noul model cu un procesor MediaTek Helio P20, tactat la 2.3 GHz, plus 3 GB RAM şi Android 6.0.1 Marshmallow. De remarcat că avem un GPU capabil aici, cu o frecvenţă de 900 MHz, chiar mai mare decât cea a soluţiei grafice de pe Exynos 8890. Telefonul Meizu Pro 6s a primit deja certificarea autorităţii 3C în China şi ar urma să vină cu un încărcător cu suport pentru 3 valori de output, inclusiv 5V/8V/12V şi 3A sau 2A. Aşteptaţi-vă la un debut în curând.

Acest model ar putea fi o variantă lite de Meizu Pro 6s si poate vedem si un model cu o diagonală mai mare cumva.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×