Meizu Pro 6s ar urma să vină cu procesor Helio P20; Apare în benchmarkul GeekBench şi în imagini

761 ori
<b>Meizu Pro 6s ar urma să vină cu procesor Helio P20; Apare în benchmarkul GeekBench şi în imagini</b>În baza de date GeekBench își face astăzi apariția un nou smartphone, și anume modelul Meizu Pro 6s - terminal care ar urma să adopte chipset-ul MediaTek Helio P20 la interior. De asemenea, se așteaptă ca noul produs să vină la pachet cu dotări din

După ce Meizu Pro 6 a inaugurat designul cu antene mutate spre margini, anticipând ce avea să vină pe iPhone 7, e momentul ca şi acel handset să primească o versiune lite. Ea e cunoscută drept Meizu Pro 6s şi are parte de o scăpare azi, în benchmarkuri şi fotografii.

Meizu Pro 6s

Handsetul a apărut în baza de date a celor de la GeekBench, sub numele de cod Meizu M92, obţinând 844 puncte în testul singlre core şi 3843 în cel multi core, nu chiar valori care rup norii. A mai apărut şi o altă versiune de terminal Meizu, cu numele de cod M96, care ar putea de asemenea să fie o variantă a aceluiaşi Meizu Pro 6, poate una phablet.

Meizu Pro 6s

Ce ştim e că GeekBench listează noul model cu un procesor MediaTek Helio P20, tactat la 2.3 GHz, plus 3 GB RAM şi Android 6.0.1 Marshmallow. De remarcat că avem un GPU capabil aici, cu o frecvenţă de 900 MHz, chiar mai mare decât cea a soluţiei grafice de pe Exynos 8890. Telefonul Meizu Pro 6s a primit deja certificarea autorităţii 3C în China şi ar urma să vină cu un încărcător cu suport pentru 3 valori de output, inclusiv 5V/8V/12V şi 3A sau 2A. Aşteptaţi-vă la un debut în curând.

Acest model ar putea fi o variantă lite de Meizu Pro 6s si poate vedem si un model cu o diagonală mai mare cumva.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×