Sony postează un teaser pentru telefoanele Xperia Z3, Z3 Compact și tableta Z3 Tablet Compact; Le așteptăm la IFA 2014! (Video)

887 ori
<b>Sony postează un teaser pentru telefoanele Xperia Z3, Z3 Compact și tableta Z3 Tablet Compact; Le așteptăm la IFA 2014! (Video)</b>Sony are programat un eveniment în cadrul IFA 2014 pe 3 septembrie, urmând ca atunci să ne prezinte noile sale modele Xperia. E vorba despre smartphone-urile Xperia Z3 și Z3 Compact, dar și despre tableta Z3 Tablet Compact, care apar într-un teaser...

Sony are programat un eveniment în cadrul IFA 2014 pe 3 septembrie, urmând ca atunci să ne prezinte noile sale modele Xperia. E vorba despre smartphone-urile Xperia Z3 și Z3 Compact, dar și despre tableta Z3 Tablet Compact, care apar într-un teaser proaspăt publicat pe care îl vedeți mai jos.

știam deja că Sony pregătește handsetul Z3 pentru lansare, mai ales că am văzut numeroase fotografii cu acest device, inclusiv unele în care era dezasamblat. El va avea și o versiune "mini", modelul Compact, care ar trebui să păstreze în mare aceleași dotări, dar să micșoreze diagonala. Apoi vine tableta Xperia Z3 Tablet Compact, prima tentativă serioasă a celor de la Sony de a intra pe piața tabletelor cu diagonale mici.

Modelul Xperia Z Ultra a fost mai degrabă un telefon uriaș decât o tabletă, deci de abia acum explorează Sony acest segment. Mă aștept ca toate cele 3 modele de mai sus să aibă procesoare Snapdragon 801, poate chiar Snapdragon 805 cu puțin noroc, 3 GB RAM, camere de 20.7 MP pentru telefoane și probabil o cameră de 8 sau 13 MP pe tableta. Sunt sigur că toate 3 modelele vor fi rezistente la apă, după cum indica și teaserul video.

El este foarte subtil și prezintă oameni mâncând sushi, aruncându-se în piscină și distrându-se și la un moment dat vedem și siluetele terminalelor. Aflăm mai multe pe 3 septembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×