Sony relanseaza zvonurile legate de telefonul PSP

1.106 ori
<b>Sony relanseaza zvonurile legate de telefonul PSP</b>Cu cateva ore in urma si-au facut aparitia in peisajul virtual o serie de zvonuri in legatura cu telefonul PSP, un terminal despre care v-am mai vorbit si care parea a ramane la stadiul de concept. Iata ca ideea a prins viata din nou datorita lui Jim...

Cu cateva ore in urma si-au facut aparitia in peisajul virtual o serie de zvonuri in legatura cu telefonul PSP, un terminal despre care v-am mai vorbit si care parea a ramane la stadiul de concept.

Iata ca ideea a prins viata din nou datorita lui Jim Ryan, unul dintre oficially Sony Computer Entertainment, care a declarat ca este posibil sa vedem o convergenta intre PlayStation si Sony Ericsson in viitorul apropiat. De asemenea reprezentantul Sony a mentionat ca va trece destul de mult timp pana ce terminalul va fi disponibil, iar atunci cand acesta va fi lansat, el va semana mai degraba cu o consola careia i s-a atasat un telefon, decat viceversa.

Stim deja ca ultimele update-uri ale celebrului PSP i-au oferit acestuia suport pentru VoIP si instant messaging, cea din urma functie fiind oarecum incomoda, din cauza faptului ca terminalul nu este dotat cu tastatura QWERTY. Totusi, in cazul in care Sony decide sa pastreze marimea si forma consolei, exista numeroase optiuni de implementare a unei tastaturi. La urma urmei, terminalul dispune de un ecran de mari dimensiuni, acesta putand sa devina oricand un touchscreen. Va mai trece oare un an pana la lansarea telefonului PSP sau asistam doar la obisnuitele zvonuri de iarna?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×