Amazon Kindle: viitorul divertismentului mobil

1.117 ori
<b>Amazon Kindle: viitorul divertismentului mobil</b>Se pare ca Amazon a dat lovitura din nou! Nou-lansatul reader de carti virtuale, pe numele sau Amazon Kindle a fost epuizat in doar 5.5 ore, desi costa 399 de dolari, in cazul variantei de&nbsp; baza, fara downloaduri si inregistrare. &nbsp; &nbsp; Kindle...

Se pare ca Amazon a dat lovitura din nou! Nou-lansatul reader de carti virtuale, pe numele sau Amazon Kindle a fost epuizat in doar 5.5 ore, desi costa 399 de dolari, in cazul variantei de  baza, fara downloaduri si inregistrare.

Kindle nu se compara cu primul reader mobil lansat in urma cu cativa ani, dar acesta este primul astfel de terminal care devine atat de popular intr-un timp atat de scurt. Care este secretul celor de la Amazon? La urma urmei, nu poate fi vorba despre advertising, de vreme ce Sony are un buget urias in acest segment si tot nu reuseste sa-si vanda elegantul reader lansat de curand. Kindle soseste impreuna cu un card SIM Sprint, iar readerul suporta WiFi, dar utilizatorii vor putea folosi o conexiune 3G pentru a descarca ziare, bloguri si carti.

Incercand sa faca acest terminal mai prietenos pentru utilizatorii sai, producatorul l-a dotat pe acesta cu "cerneala electronica", care mimeaza hartia reala. Evident, tehnologia nu va inlocui rasfoirea unui ziar sau a unei carti vechi, dar acest terminal reuseste sa scape de problemele de vedere pe care le provoaca un reader cititorilor sai. Kindle nu ofera suport pentru numeroase formaturi de fisiere, dar poate afisa PDF-uri si putem afirma ca acea companie care va descoperi secretul convertirii rapide a oricarui text in format mobil, se va bucura de un succes total.

Ce parere aveti? Credeti ca Amazon Kindle este doar un hit temporar, asemenea lui Sports Walkman, sau ca gadgetul a dat startul unei noi ere a readerelor? 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×