Sony Sirius ar putea fi un flagship cu procesor Snapdragon 805 pentru CES 2014

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.259 ori
<b>Sony Sirius ar putea fi un flagship cu procesor Snapdragon 805 pentru CES 2014</b>E bizar că suntem la doar câteva ore distanță de conferințele pre CES 2014 și nu am aflat nimic despre un telefon flagship Sony pentru acest an. Acesta ar fi un Xperia Z2, sau așa numitul Sony Sirius, care tocmai a ajuns pe web. &nbsp; Deși...

E bizar că suntem la doar câteva ore distanță de conferințele pre CES 2014 și nu am aflat nimic despre un telefon flagship Sony pentru acest an. Acesta ar fi un Xperia Z2, sau așa numitul Sony Sirius, care tocmai a ajuns pe web.

Deși există voci care afirmă că Sony se va mulțumi cu Z1 drept flagship în perioada următoare, producătorul japonez trebuie să se alinieze cu rivalii săi, care vor lansa handseturi cu ecrane 2K. Ei bine, Sony Sirius va avea un ecran de 5.2 inch, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și un procesor Snapdragon 805, aparent.

în plus, acest smartphone va sosi cu 3 GB RAM, o cameră de 20.7 megapixeli cu G Lens și Android 4.4 KitKat drept OS. Avem la dispoziție și o baterie de 3500 mAh dacă zvonurile sunt reale, iar terminalul va fi succedat de un flagship în luna mai, cu nume de cod Canopus. CES 2014 tocmai a devenit puțin mai interesant!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×