Sony ST25i Kumquat se va numi Xperia U

1.480 ori
<b>Sony ST25i Kumquat se va numi Xperia U</b>Sony pare a fi prins viață de când a intrat sub acționariat japonez în proporție de 100%. Au lansat Xperia s și Xperia ion, se discută de Xperia HD și Xperia U apare sau ST25i Kumquat apare în imagini clare pe web. &nbsp; Se pare că vor alege...

Sony pare a fi prins viață de când a intrat sub acționariat japonez în proporție de 100%. Au lansat Xperia s și Xperia ion, se discută despre Xperia HD și Xperia U, apare ST25i Kumquat în imagini clare pe web.

Se pare că vor alege denumirea de Xperia U. Cel puțin așa afirmă o sursă din Indonezia, un fel de omolog al FCC din SUA - acolo pe unde trece fiecare telefon pentru teste înainte de intrarea în piață.

Nu s-a aflat nimic nou vis-a-vis de partea hardware. Se vorbește de un procesor dual-core la 1 GHz, cameră foto de 5 Megapixeli și ecran de 3.5 inch cu o rezoluție de 480x854 pixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×