Sony va lansa o ediție limitată Xperia Z2 Deluxe pentru piața din China

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.030 ori
<b>Sony va lansa o ediție limitată Xperia Z2 Deluxe pentru piața din China</b>Lansat luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul flagship al companiei Sony, și anume Xperia Z2, este pe cale să primească o ediție limitată de 1000 de unități ce va purta numele de Xperia Z2 Deluxe. &nbsp; Acesta va sosi...

Lansat luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul flagship al companiei Sony, și anume Xperia Z2, este pe cale să primească o ediție limitată de 1000 de unități ce va purta numele de Xperia Z2 Deluxe.

Acesta va sosi în pachet cu o serie de “bunătăți”, printre care se numără o stație dock de încărcare (DK36), un microfon stereo (STM10), o pereche de căști ce vin cu tehnologia de anulare a zgomotului de fundal, subiect pe care l-am tratat într-un articol anterior, și cu o husă de tip flip-cover Stand (SCR10).

Sony Xperia Z2 Deluxe va fi lansat pe data de 27 martie în China la un preț de aproximativ 884$. De asemenea, aflăm și faptul că cei de la Sony confruntă cu unele probleme în ceea ce privește aprovizionarea în Europa, motiv pentru care prețurile au fost ridicate în țări ca Germania.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×