Sony va lansa o ediție limitată Xperia Z2 Deluxe pentru piața din China

1.094 ori
<b>Sony va lansa o ediție limitată Xperia Z2 Deluxe pentru piața din China</b>Lansat luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul flagship al companiei Sony, și anume Xperia Z2, este pe cale să primească o ediție limitată de 1000 de unități ce va purta numele de Xperia Z2 Deluxe. &nbsp; Acesta va sosi...

Lansat luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul flagship al companiei Sony, și anume Xperia Z2, este pe cale să primească o ediție limitată de 1000 de unități ce va purta numele de Xperia Z2 Deluxe.

Acesta va sosi în pachet cu o serie de “bunătăți”, printre care se numără o stație dock de încărcare (DK36), un microfon stereo (STM10), o pereche de căști ce vin cu tehnologia de anulare a zgomotului de fundal, subiect pe care l-am tratat într-un articol anterior, și cu o husă de tip flip-cover Stand (SCR10).

Sony Xperia Z2 Deluxe va fi lansat pe data de 27 martie în China la un preț de aproximativ 884$. De asemenea, aflăm și faptul că cei de la Sony confruntă cu unele probleme în ceea ce privește aprovizionarea în Europa, motiv pentru care prețurile au fost ridicate în țări ca Germania.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×