Sony Xperia XZ e un hit-surpriză pe piaţa din Taiwan, posibil datorită unei promoţii atractive

1.527 ori
<b>Sony Xperia XZ e un hit-surpriză pe piaţa din Taiwan, posibil datorită unei promoţii atractive</b>Aflăm astăzi faptul că smartphone-ul Sony Xperia XZ este un produs-hit pe piața din Taiwan, lucru ce pare a se datora unei promoții speciale ce aduce extra accesorii la pachet. În prim-plan pe acest handset avem camera foto principală de 23 megapixeli ce

În ultimii 3 ani cred ca Sony a lansat mai mereu flagshipuri bune la mai toate capitolele, dar extraordinare sau fantastice la nici unul. Xperia Z3 şi Z3+ se supraîncălzeau, Xperia Z5 Premium avea luminozitatea scăzută a ecranului, dar modelele din acest an par să arate ceva mai bine. Spre exemplu azi am afla că Xperia XZ s-ar vinde bine în Taiwan.

Anunţat la IFA 2016, terminalul este flagshipul actual al japonezilor, care a reuşit să ajungă sold out în doar 45 de minute în Taiwan. Cred că nici iPhone 7 nu se poate lăuda cu așa ceva în acea zonă a globului... E posibil ca popularitatea în Taiwan a handsetului să se datoreze promoţiei oferite de Sony, care implică un dock de încărcare USB Type C DK60, plus un accesoriu USB Type C OTG de 16 GB, o husă flip din piele şi un capac spate protector.

Dacă ne luăm şi după primele impresii şi mai ales după testele de cameră, de această dată senzorul Sony de 23 MP ar fi de senzaţie, mai ales datorită unui sistem de stabilizare revoluţionar. Camera selfie de 13 MP e la înălţime şi primim şi procesorul Snapdragon 820, deja popular pe flagshipurile acestui an. O chichiţă ar fi ca Sony insistă cu 3 GB RAM, cam cum insistă Huawei cu ecranele Full HD.

Va fi replicat hitul la nivel internaţional? Credem că da, dar doar la un preţ rezonabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×