Sony va lansa un PSP Phone si un tablet in acest an

1.483 ori
<b>Sony va lansa un PSP Phone si un tablet in acest an</b>Cei de la Wall Street Journal au aflat recent ca Sony pregateste un gadget surpriza, rival pentru Apple iPhone, dar si un rival pentru Apple iPad. E foarte posibil ca noul handset sa fie faimosul PSP Phone si suntem curiosi sa vedem ce are terminalul de...

Cei de la Wall Street Journal au aflat recent ca Sony pregateste un gadget surpriza, rival pentru Apple iPhone, dar si un rival pentru Apple iPad. E foarte posibil ca noul handset sa fie faimosul PSP Phone si suntem curiosi sa vedem ce are terminalul de oferit, pentru a rivaliza cu modelele Windows Phone 7 Series.

In ce priveste rivalul pentru Apple iPad, acesta va fi un hibrid dintre netbook, e-reader, consola si va fi capabil sa se conecteze la un nou serviciu online Sony. Acesta va fi lansat in 2010 si va oferi continuturi video, seriale, jocuri si muzica. Jocuri pentru PlayStation vor fi "reciclate" prin acest serviciu, astfel ca ne intrebam ce se va intampla cu PSN, disponibil pe PS3.

Sony promite ca "iPad killer-ul" sa fie lansat "candva in 2010", in vreme ce al doilea termnal multifunctional va fi un smartphone, creat in colaborare cu Sony Ericsson. Handsetul va permite descarcarea de titluri PlayStation si va suporta si jucarea lor pe telefon. Cand deja renuntasem la un PSP Phone, iata ca el se iveste din nou, de aceasta data  mai real decat aceste concepte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×