Tehnologia Xbox revolutionata de Windows Phone 7 (Video)

1.244 ori
<b>Tehnologia Xbox revolutionata de Windows Phone 7 (Video)</b>Cum ar fi sa incepeti un joc pe Xbox si sa il continuati pe telefonul mobil sau viceversa? Iata ca acest lucru va fi posibil pe noua platforma mobila a celor de la Microsoft, prezentata in cadrul showului TechEd Middle East: &nbsp; &nbsp; In clipul de mai...

Cum ar fi sa incepeti un joc pe Xbox si sa il continuati pe telefonul mobil sau viceversa? Iata ca acest lucru va fi posibil pe noua platforma mobila a celor de la Microsoft, prezentata in cadrul showului TechEd Middle East:

In clipul de mai sus se pune accentul pe un joc simplist, created in Visual Studio ca un proiect singular ce demonstreaza interconectarea dintre Xbox, PC si telefoanele Windows Phone 7. 90% din codul de programare al jocului este comun pentru versiunea de Xbox si cea de pe telefon, semn al evolutiei handseturilor moderne.

Aparent, terminalul prezentat pe scena ar fi un prototip Asus, dotat cu accelerometru si sistem de control touch. Jocul este o versiune simplista de Indiana Jones, in varianta platformer si scopul demonstratiei este de a prezenta functia de salvare a jocului pe telefon, pentru ca apoi sa il continuati acasa pe Xbox 360.

Impresionant? Acesta este doar inceputul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×