Sony Xperia 10 Ultra ar putea fi un telefon uriaş cu diagonală de 7 inch; Iată cât de mare este

2.135 ori
<b>Sony Xperia 10 Ultra ar putea fi un telefon uriaş cu diagonală de 7 inch; Iată cât de mare este</b>Sony a surprins ceva lume pentru că nu a prezentat telefoane noi la CES 2019 la început de an. Le-a adus totuşi la MWC 2019, sub forma lui Xperia 1, Xperia 10, Xperia 10 Plus şi Xperia L3. Mulţi se întreabă totuşi cum rămâne

Sony a surprins ceva lume pentru că nu a prezentat telefoane noi la CES 2019 la început de an. Le-a adus totuşi la MWC 2019, sub forma lui Xperia 1, Xperia 10, Xperia 10 Plus şi Xperia L3. Mulţi se întreabă totuşi cum rămâne şi cu gama Ultra, iar cei de la Phone Arena şi-au imaginat cum ar arăta un Xperia 10 Ultra în comparaţie cu alte handseturi.

Există deja zvonuri despre acest device, care ar urma să vină cu o diagonală şi mai mare decât Xperia 10 Plus şi anume de 7 inch. Ar avea tot aspectul cel nou şi inedit 21:9 şi muchii destul de groase, dacă ne luăm după randări. La graniţa dintre tabletă și telefon, Xperia 10 Ultra e cu adevărat uriaş, făcând ca Galaxy S10e să pară un mini telefon.

Văzându-l în această ipostază, el mă duce cu gândul la ultimele generaţii de iPod-uri, şi ele destul de alungite. Zvonurile afirmă că Xperia 10 Ultra, dacă se concretizează va aduce un procesor Qualcomm Snapdragon 710, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Rezoluţia va fi Full HD+ şi vom primi o cameră duală în spate şi o cameră selfie generoasă.

Nu băgăm mâna în foc că acest device există, mai ales că Sony a mai renunţat la game de produs de-a lungul anilor. Mă gândesc la modelele Xperia M, Active, Xperia Compact şi chiar Xperia Tablet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×