Sony Xperia 2 primește certificarea EEC; S-ar putea lansa în toamnă la IFA 2019

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.532 ori
<b>Sony Xperia 2 primește certificarea EEC; S-ar putea lansa în toamnă la IFA 2019</b>În ciuda potențialului mare pe care Sony Xperia 1 îl prezenta în momentul anunțului oficial din cadrul MWC 2019, faptul că lansarea sa comercială a fost iată amânată până în luna iunie nu a fost deloc o idee bună

Fix în perioada în care Sony Xperia 1 a poposit pe masa noastră de teste, moment ce coincide și cu debutul comercial, au apărut și primele vești despre modelul succesor. Acesta se va numi desigur Xperia 2 și deja l-am văzut în randări detaliate, aflând totodată că lansarea sa ar putea avea loc peste doar câteva luni în cadrul târgului tech IFA 2019 din Berlin.

Xperia 2

Astfel, cei care au pus ochii pe Xperia 1 au în față o alegere destul de grea știind că un model succesor este atât de aproape de debutul oficial. Este ceva ce japonezii de la Sony au mai făcut și în trecut, de la anunțul unui device flagship și până la lansarea sa în magazine trecând luni bune și nivelul de interes scăzând serios.

Apropo de Xperia 2, descoperim astăzi faptul că acesta tocmai ce a fost certificat de către EEC cu numele de cod J9210, în vreme ce predecesorul Xperia 1 poartă numele de cod J9110. Din câte am aflat anterior, Xperia 2 ar urma să vină cu ecran de 6.1 inch, procesor Snapdragon 855, o cameră foto triplă în spate, până la 8 GB RAM și 256 GB de stocare flash. 

Interesant ar fi să vedem și un scanner de amprente integrat în ecran, asta ținând cont că pe X1 acesta se află plasat lateral.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×