Sony Xperia F ar putea sosi anul viitor, drept primul telefon pliabil al japonezilor

1.269 ori
<b>Sony Xperia F ar putea sosi anul viitor, drept primul telefon pliabil al japonezilor</b>Samsung şi Huawei sunt singurii mari producători de telefoane care au intrat în cursa pliabilelor, dar fără prea mult succes. Galaxy Fold a fost amânat, dacă nu chiar anulat, iar Huawei ştim cu toţii ce probleme are

Samsung şi Huawei sunt singurii mari producători de telefoane care au intrat în cursa pliabilelor, dar fără prea mult succes. Galaxy Fold a fost amânat, dacă nu chiar anulat, iar Huawei ştim cu toţii ce probleme are. Lenovo a prezentat recent un laptop pliabil, dar mai are de aşteptat până la o lansare comercială. Acum şi Sony intră în hora pliabilelor, urmând să lanseze un aşa numit Xperia F la anul.

Între timp îl aşteptăm şi pe Motorola RAZR cel pliabil, care ar trebui să debuteze în următoarele săptămâni. Am mai văzut şi randari, concepte şi brevete de la Xiaomi şi LG. Cât despre Sony, ei şi-au dovedit deja capacitatea de a experimenta, atunci când au lansat telefoane cu ecran 21:9. Sursele afirmă că Xperia F, pliabilul japonezilor ar urma să folosească un panou pliabil de la Samsung (OLED).

Se vehiculează şi informaţia că va păstra aspectul 21:9, deci probabil vom vedea un pliabil vertical, mai degrabă decât orizontal. Xperia F ar trebui să vină cu conectivitate 5G, ceea ce are sens, având în vedere că vorbim de un produs al anului 2020. În general Sony îşi prezintă terminalele importante în prima parte a anului, deci mai degrabă vedem aşa ceva la CES 2020 sau MWC 2020.

În plus, Xperia 2 a scăpat deja şi probabil vine la IFA cu un design clasic. Dacă mă întrebaţi pe mine aş prefera ca Sony să umble la camere decât să ne ofere pliabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×